Ik geef workshops aan kinderen, jongeren en volwassenen, zowel binnen als buiten het onderwijs. Met de workshops die ik ontwikkel en verzorg wil ik mensen leren om expressie te geven aan hetgeen wat in hen leeft. Ik vind het belangrijk dat de deelnemers/leerlingen hun authenticiteit, fantasie en verbeeldingskracht tot uiting kunnen brengen. 
Mijn werkwijze kenmerkt zich door verschillende collagetechnieken waarbij allerlei materialen met elkaar worden gecombineerd. Als medium gebruik ik o.a. fotografie, vreemde’ schildersgereedschappen, tekenmateriaal en materiaal uit de natuur. Het experiment speelt een belangrijke rol, ik rijk handvatten aan waardoor de deelnemers het eindresultaat los kunnen laten, de controle uit handen kunnen geven en beelden die per toeval ontstaan een kans krijgen. Voorbeelden van bekende (hedendaagse)kunstenaars worden vaak als uitgangspunt gebruikt.

Via mijn blog kun je zien waar ik me onder andere mee bezig houd. Voor informatie kun je me altijd bellen of mailen naar:

Telefoonnr: +31630851551
Mail: info@ninadenaux.nl
KvK: 65269454
btw: NL045700801B01


 

WORKSHOPS